Privacy statement

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld
De gegevens die je als bezoeker aan Zwembad de Krommerijn via deze website hebt verstrekt, worden door ons vertrouwelijk behandeld, conform de bepalingen in de Wet bescherming persoonsgegevens. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt, verkocht of verhuurd.

Verzamelde gegevens
Zwembad De Krommerijn verzamelt uitsluitend persoonsgegevens indien je daar zelf voor hebt gekozen door je aan te melden voor de nieuwsbrief op de site. Zwembad De Krommerijn gebruikt deze persoonsgegevens uitsluitend voor de volgende doeleinden:

  • Het verlenen en verbeteren van onze diensten en producten
  • Informeren over producten en diensten van Zwembad De Krommerijn

Minderjarigen
Als je jonger bent dan 16 jaar, heb je toestemming nodig van je ouders om je persoonsgegevens te verstrekken aan Zwembad De Krommerijn. Als je jonger bent dan 16 jaar, kunnen je ouders ook altijd de gegevens die je aan ons hebt verstrekt wijzigen of verwijderen.

Kennisneming, verbetering en blokkering van je gegevens
Als je wilt weten welke gegevens Zwembad De Krommerijn over je heeft vastgelegd en waarvoor Zwembad De Krommerijn deze gebruikt, dan kun je hierover informatie opvragen door een e-mail te sturen naar: banenzwemmen@zwembaddekrommerijn.nl. Via dit e-mailadres kun je ook een verzoek om verbetering of verwijdering van je persoonsgegevens indienen.

Wijzigingen
De privacy verklaring van Zwembad De Krommerijn kan worden gewijzigd. Deze wijzigingen worden bekendgemaakt op deze pagina. Zwembad De Krommerijn adviseert je regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn gedaan.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de Wet bescherming persoonsgegevens, kijk opĀ www.cbpweb.nl.